Pregledavanjem ove stranice prihvaćate korištenje kolačića, pomoću kojih nudimo oglašavanje prilagođeno vašim interesima, pratimo statistike prometa i omogućavamo dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama.
Za više informacija o kolačićima i za promjenu postavki kolačića, kliknite ovdje.

×

Priča o Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, glumica, pjevačica, producentica i direktorica tvrtke, prodala je više od 35 milijuna albuma diljem svijeta i glumila u više filmskih hitova, među kojima valja posebno istaknuti filmove Za sve je kriva svekrva! i Vjenčanje iz vedra neba. 2001. godine, film Vjenčanje iz vedra neba zaradio je najviše novaca na američkim kino blagajnama, a njezin album "J.Lo" bio je prvi na ljestvici Top 200. Zahvaljujući dva istovremena prva mjesta, Jennifer Lopez postala je prva žena u povijesti čiji su film i album bili broj jedan u istom tjednu. Nedavno je glumila u filmu Plan B, romantičnoj komediji u produkciji kuće CBS Films, čija se radnja odvija u New Yorku. Prije nego što je na neko vrijeme, zbog trudnoće, zamrznula svoju karijeru, glumila je u dva filma koja je sama i producirala: El Cantante, dugometražnoj drami o životu legende salse Hectoru Lavoeu i Na granici u kojem joj je filmski partner Antonio Banderas. 2011. godine Jennifer Lopez izdat će svoj novi album "Love? " u diskografskoj kući Island/Def Jam Records.

Jenniferina producentska tvrtka Nuyorican, koju ima s partnerom Simonom Fieldsom, trenutno je pod ugovorom "first-look deal" s televizijskom kućom i u tijeku je razvoj više projekata i filmova za televiziju. Među njima valja istaknuti romantičnu komediju Taming Ben Taylor, u kojoj će Jennifer igrati ulogu briljantne agentice za nekretnine koja pokušava kupiti zapušteni vinograd. Ostali projekti uključuju: Nannyland za ABC, Sweet Little 15 za Fox Searchlight. To je priča o adolescentskoj dobi jedne mlade Meksikanke koja organizira svoj 15. rođendan "Quinceañera", kao i TV serija za adolescente Amigas Sweet 15 Club, koja će biti izdana i kao knjiga, a koja prati pet adolescenata iz Miamija koji vode agenciju za organizaciju proslava 15. rođendana Quinceañeras. Nuyorican također radi na filmskim projektima A klase, posebice The Governess u suradnji s kućom CBS Films, kao i remakeu uspješnice Overboard s tvrtkom Sony.

Jennifer Lopez je kao glumica debitirala u dugometražnom filmu Mi Familia kojeg je kritika jako dobro prihvatila, a ulogom mlade majke Marie Sanchez zaradila je nominaciju za nagradu Spirit Awards. Uloga u filmu "Selena", za koju je bila nominirana za nagradu Golden Globes, donijela joj je poštivanje cjelokupne publike. 2002. godine Jennifer Lopez zaradila je titulu "ShoWest Female Star of the Year", a 2006. godine primila je nagradu "Women in Film: Crystal Award". Osim toga, Nacionalno vijeće La Raza, najvažnija organizacija za zaštitu prava hispanoamerikanaca, nominirala ju je za nagradu "Entertainer of the Year" u sklopu American Latino Media Arts Awards (ALMA) za televiziju i filmove.

Drugi filmovi u kojima je glumila su: U sjeni prošlosti Lassea Hallstroma s Robertom Redfordom i Morganom Freemanom, Pogrešno skretanje Olivera Stonea, Dogodilo se na Manhattanu s Ralphom Fiennesom, Stanleyem Tuccijem, Bobom Hoskinsom i Natashom Richardson, Vlak pun love s Woodyem Harrelsonom i Wesleyem Snipesom, Jack Francisa Forda Coppole, s Robinom Williamsom, Krv i Vino s Jackom Nicholsonom, Anđeoske oči Luisa Mandokija, Ćelija, Daleko od očiju Stevena Soderbergha s Georgeom Clooneyem, Sad je dosta, triler Michaela Apteda te Anakonda s Jonom Voightom, Ericom Stoltzom i Ice Cubeom. Zahvaljujući svojoj produkcijskoj kući Nuyorican, Jennifer Lopez ima novu ulogu: postala je televizijska producentica i ima svoju reality emisiju na MTV-u posvećenu plesu pod nazivom "Dance Life", a producentica je i serije na UPN-u: "South Beach".

Jennifer Lopez proglašena je Ikonom stila za godinu 2006. na dodjeli nagrada ACE Fashion Awards za svoj doprinos u svijetu mode i modnih dodataka.

Jennifer se također zalaže za bolji svijet kroz niz različitih dobrotvornih aktivnosti, među kojima valja posebno istaknuti Fundaciju Maribel, neprofitnu organizaciju koju je osnovala sa svojom sestrom Lyndom. Misija Fundacije Maribel jest unaprijediti zdravlje i dobrobit žena i djece te podići razinu zdravstvene njege koja ima je dostupna. Fundacija trenutno surađuje s Dječjom bolnicom Los Angeles na programu telemedicine koji će brojnim članovima zajednica diljem svijeta osigurati primanje najbolje zdravstvene njege od strane najboljih liječnika.

Registriraj se

Ukoliko ste već registrirani, prijavite se u donjem polju :

Naše obavijesti

Hvala što ste ukinuli slanje naših obavijesti

Zaboravili ste lozinku ?

Unesite svoju adresu e-pošte u donje polje i poslat ćemo vam lozinku.

Pošaljite prijatelju (prijateljici)

Adresa e-pošte koju ste ostavili koristit će se samo za slanje traženog članka i neće se sačuvati.

Slanje

Pretplatite se na naše obavijesti

Upišite se kako biste primali L'Oréalove obavijesti: prepune informacija o trenutačnim trendovima, novim proizvodima o kojima se govori, uz posebne ponude, promotivne akcije, savjete stručnjaka i mnoga druga iznenađenja !

Registracija

Da biste prestali primati
L'Oréalove obavijesti, kliknite ovdje.

Trebate savjet ?